dsc_2036

De trainer

Mijn werkervaring van de afgelopen jaren heb ik willen bundelen in het aanbieden van advies en trainingen in BH2O.

Vanuit mijn professie heb ik ervaren hoe bepalend gedrag bij besluitvorming kan zijn. Ik ben reeds meerdere jaren werkzaam als senior risk manager bij een grote financiële instelling in Nederland.

De nieuwste kennis binnen de gedragseconomische wetenschappen en de koppeling ervan met risicomanagement heb ik opgedaan door het volgen van de post-doctoraal opleiding Risk Management for Financial Institutions aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. In de opleiding wordt veel aandacht gegeven aan het effect van gedrag op besluitvorming.

Verder heb ik meer dan dertig jaar ervaring in de beoefening van Oosterse krijgskunsten, beschik ik over een meester graad (4e Dan) in taekwondo en ben ik een NOC/NSF gecertificeerde trainer. Een paar jaar geleden heb ik in Huizen een sportschool opgericht en geef ik les in taekwondo.

logo_liggend

http://www.hansumartialarts.nl

Ook binnen de financiële sector verzorg ik lessen waarbij aandacht gegeven wordt aan de mentale aspecten van conflictsituaties.

Het geeft enorm veel energie de drie werkgebieden te kunnen en mogen combineren, want het helpt daadwerkelijk mensen en groepen meer in hun kracht te brengen!

Henk van de Wetering, eigenaar en oprichter van BH2O.